Träning + mysfox

Idag så är det lördag och jag ska åka iväg och jobba om nån timme, men innan dess så ska jag hinna med en omgång på gymmet. Medans jag är på gymmet så ska sötnosen till Fleninge och gå på danskurs. Han ska lära sig mysfox hos en av Blåas tävlingsdansare.

Sötnosen ska dansa med en kompis till oss och det ska bli riktigt roligt och se om han kan lära mej det sen till Öland. Så vi kan dansa hela nätterna när vi är där.
Försökte hitta en video på youtube som visade foxtrot, men det enda jag hittade var foxtrot som man dansar i 10-dans. Och det är ju inte riktigt det som vi dansar när vi är ute, den är lite annorlunda kan man säga.



Ett dåligt drag

I veckan beställde jag en ny pinkod till min danska internetbank och det tar ca en vecka innan den kommer. Jag måste få en ny pinkod eftersom jag har en ny dator och måste ordna en ny underskrifskod och så. Men jag trodde att jag kunde använda den som jag har så länge tills jag har fått den nya. Så nu när jag skulle gå in och föra över lönen så fungerar den inte. Så nu måste jag vänta tills den nya kommer. Och jag som ska köpa pendlingskort på scandlines idag. Min kollega som jag brukar samåka med ska gå på semester på tisdag och idag är hon på kurs. Så då blir det till att köra själv, men det gör inget för att jag har ju mina ljudböcker. =)

Ha en trevlig helg för det ska jag ha nästa vecka =)

Stora städningen

Idag när sötnosen skulle iväg och jobba hos en av hans kunder tänkte jag att jag skulle ta tag i städningen och få den gjort....men nu är klockan redan halv tre och jag har inte dammsugit eller våttorkat än...var tar all tid vägen?

nu ska och fortsätta med stäningen så man kan bli klar nån gång. Önska mej lycka till!

Ny design

Vad tycks? Blev det inte bra?? Detta är vad jag sysslar med på min lediga tid. När man kanske ska underhålla sin sambo eller rensa i rabatterna...men jag sitter hellre här och fixar med detta. Har man väl börjat så kan man inte sluta.

Det har ju varit en del avbrott så jag har inte suttit här hela dagen.
Jag har ju bland annat gjort detta idag:

  • Tränat
  • Hämtat posten
  • Bytat till nya ljudböcker på biblioteket
  • Fått massage
  • Ätit kvällsmat
  • Tittat på tv.
Visst har jag hunnit med lite idag?

Nu blir det mer tvtittande tillsammans med sötnosen.

Adios!

Massage

Nu ska jag strax ge mig iväg och få en helkroppsavslappnings massage. Och jag ser riktigt mycket fram emot det. Det ska oerhört spännande för att det är första gången jag gå och får massage. Så det ska bli härligt. =)

Detta är en av mina belöningar som jag får efter att jag har nått ett av målen som jaag har gjort upp att nå med min träning. Och nu har jag äntligen nått att jag ska ha gått sex gånger på styrketräning.

Att sätta upp mål och ge belöningar är ett smart sätt att komma igång med sin träning och hitta motivationen till träning igen. Nästa mål jag ska klara är att ta 50 kg i marklyft och det ska jag klara på söndag, så vi får se hur det går. Håll tummarna för mej.




Jag ska till Öland i sommar

Fick äntligen klartecken från jobbet och jag kan hänga på från början när vi ska till Öland och dansa loss. Ska bli riktigt roligt. Längtar sjukt mycket.

Nu ska jag joina sötnosen i sängen
Sov gott.

Jag och sötnosen




Jag har fått min nya dator =)

Dagens youtube klipp



Dagens youtube-klipp och snart ska vi sticka iväg och dansa i karsefors med några kompisar. Frågan är bara vad man ska ha med sig. Tips? Någon?

Jag står som fotograf =)

http://bjuv.lokaltidningen.se/article/20090518/ARTIKLER/835243110/1046

Vinnaren



Vad tycker ni? vann rätt låt?

Syster yster



Syster yster kom upp en kort stund innan vi skulle åka vidare till Klippan och fira minibror som blev 10 för nån helg sedan.

Nästan sett den danska kungafamiljen


När vi var på väg in i hamnen i Helsingör så ser vi en massa båtar och människor som står vid stranden och det visar sig sedan att Drottning Magaretha ska ut på sin årliga segling och besöka olika städer i Danmark. Så jag har nästan sett den danska kungafamiljen igår =)



Saknar sötnosen jätte mycket, som tur är så är han hemma när jag kommer hem ikväll.

Chokladprinsessan





Köpte choklad från chokladprinsessan som har sin bas här i Båstad. Köpte även en liten ask till mej själv, som jag ska mysa med nu när sötnosen är borta.

1 maj

Och jag är alldeles ensam hemma. Sötnosen körde till Växjö i morse och ska stanna där tills imorron. Han ska gå samma kurs som jag gjorde i höstas, så det ska bli spännande och höra imorron vad han tyckte om det och om han kan tänka sig att gå nästa steg i utbildningen. Jag vill gärna göra det, men varje gång det har varit utbildning så har jag jobbat.

Födelsedagspartyt  igår var riktigt roligt, god mat och härligt sällskap. Men vi var lite tråkiga och stack hem vid tolv.  Jag var trött och sötnosen skulle upp tidigt.  Det var första gången vi hade fem minuter till en fest och kunde gå dit. annars när vi ska iväg så är det en timme eller så i bil. Så det var ett kul avbrott.

Idag händer det inte så mycket, funderar på om jag ska ta tag i och sandpappra får pall och sedan se till så att den får lite färg eller om jag ska sätta mej i solen ett tag innan jag ska iväg.

RSS 2.0