Lista

  • Städning
  • Plocka fram kläder till imorron
  • Göra matsäck
  • Fixa maten till ikväll
  • Fundera ut hur jag vill ha belysningen i köket
  • TVÄTTA! =)

Hann nästan med att göra allt som stod på listan. Plus lite annat som att handla, göra biffar till mackorna, läsa ut Liza Marklunds "En plats i solen", läsa bloggar och välja musik på spotify.

Men nu så ska jag lägga mej i sängen för att kunna vara utvilad och sånt imorron när man ska tävla. Kameran är laddad så det kommer bli en hel del kort.

Träningsvärk + städning

usch sån träningsvärk jag har sen igår. Hoppas den försvinner till på lördag. Annars så kan det bli svårt att dansa =) Annars idag så blir det:

  • Städning
  • Plocka fram kläder till imorron
  • Göra matsäck
  • Fixa maten till ikväll
  • Fundera ut hur jag vill ha belysningen i köket
  • TVÄTTA! =)
Ja, det var väl det hela.

Ps. Tur att jag har spotify, den kommer användas flitigt på högnivå =)

Träning x 2

Idag så blev det hela två träningar. Härligt, men man är lite trött nu.  Buggträningen gick jätte bra, men det är lite nervöst på lördag då sötnosens föräldrar ska komma med och titta på. Det ska bli superroligt att dom hänger med, men det är ju alltid lite extra nervöst när det är nån man känner som ska titta på.

Dagen har även beståt av köksplanering. Sötnosen och jag har gjort en deal igen. Och den innebär att jag fixar kläder och mat inför lördagen om vi åker till Ikea imorron och beställer varorna. Så imorron vid åtta tiden så har vi blivit med kök! Grejorna ska ju visserligen monteras och sånt med, men det kommer bli jätte bra när dte väl är klart. Så nu blir det till att bestämma vad vi ska ha för golv, tapet och kakel. Har ni några bra ideer så är dom så välkomna. Vi funderar även på att tapetsera om i lilla hallen och i lilla toaletten när vi ändå är igång. Och det är helt okej för mej. =)


Träning på G

Nu ska jag strax sticka till gymmet och ta en runda där...ska även träffa medlemstränaren och snacka lite om träningen och så. Tänkte höra om vad jag ska göra med min svanskota. Om han har något bra tips eller så.




Bilder






Vårtecken från Fredensborg



Kvällsmaten idag tillsammans med bokrean fyndet


Fredensborgs slott där Kronprinsparet Fredrik och Mary bor tillsammans med sina barn



En solig dag i Gunnared

på promenad

Ledig äntligen! det var jätte jobbigt tt jobba igår, vet ej varför med det var väl för att man snart skulle vara ledig.
sötnosen å jag var ute på promenad på lunchen, härligt.  nu ska jag titta på 18 dagar på svtplay

Snön är borta

Trodde att snön skulle stanna kvar längre än vad den har gjort. En massa plusgrader idag och plötsligt är den borta. Hann med en promenad med Billy innan det var dags för middag och det var otroligt skönt att komma ut och röra på sig. Annars så blir det att jag vaknar, sitter vid datorn/tv, lagar mat och sedan så sticker jag till jobbet. Jag skulle kunna hinna träna innan jag sticker jobbet, men oftast så är sängen alldeles för skön på morgonen att det blir för sent att sticka till gymmet.

Men jag ska iaf försöka och komma ut och gå en runda innan jag ska sticka till jobbet.

Nu blev det helt plöstlig väldigt bråttom.

Adios amigos

Snöstorm

Idag har det riktigt jobbigt att ta sig hem. En massa snö och inte plogat så man fick köra ganska så sakta. Hann precis med färjan hem, annars hade jag fått vänta i 30 minuter på nästa färja och komma hem ännu senare. Trodde att vädret skulle vara lite bättre i Sverige än vad det hade vatir i Danmark, men tji fick jag.
Så imorron ska jag ta sötnosen bil för att den har fyrhjulsdrift och det har inte min lilla bil. Vi får se vad han säger om det. =)

När jag sedan skulle göra uppför våran väg så var det en massa snö så det var bara och köra igenom och hoppas att man inte fick sladd. Jag tror inte att jag har sett så mycket snö här uppe under dom åren som jag ha bott här och inte att det har snöat nu i några dagar. Inte nog med att det snöar, det blåser jätte mycket. Fick knappt upp bildörren.

Men nu är jag äntligen innan för dörren och ska strax krypa ner i sängen och vänta på sötnosen.

Bilder


Lite pyssel


Mina fina cultljusstake som jag fick av papsen





Det här lilla charmtrollet träffade jag igår

ut på promenad

Nu ska jag strax sticka in till Båstad och hälsa på K och A för en pronemad och det ska bli lika roligt som alltid. ska ha kameran med så förhoppningsvis så blir det väl några kort.

Här har det (nästan) bara snöat och vi har hur mycket som helst känns det som.  Men det är väl roligt med snö?


Väla + buggträning

Det blev väla innan buggträningen idag med sötnosen. Hittade två par byxor och sedan så framkallade jag några bilder som jag ska ha till våran fina almenacka. Hann till och med göra klar den ikväll, så det va toppen =)

Imorron blir det en promenix med K och A och kanske E med L en stund innan jobb.

Förresten så knep jag en invite till spotify, härligt! =)

I valet eller kvalet

Funderar på om jag ska åka till Ä-holm eller om jag ska åka till Väla med sötnosen innan vi åker och tränar i Åstorp och leta efter ett par svarta byxor som jag kan ha på mej när vi ska tävla och ett par jobbebyxor.  Vet inte riktigt vilket som är bäst. Tycker inte alls om att köpa byxor, dom passar nästan aldrig. Bättre lycka denna gången?

Vill mycket hellre åka med sällskap än att åka själv så det blir nog att åka med sötnosen. 

Har fortfarande jätte ont i min svanskota, kan knappt böja mej ner och hämta nåt från golvet. Börjar bli rikigt besvärande nu.

Tjenixen

Det var riktigt roligt att träna igår så det ska jag försöka och fortsätta med. =) Sen var jag och fixade Sonja Aldens album Till dig. Just för att jag ville ha Du är allt. Tycker den är så himla bra.

Idag så händer det inte så mycket. Ska iväg och träna ikväll och fortsätta vr träning på tre nya turer och lite annat smått och gott så det ska bli roligt.

Men först: Middag

Ont, ont

Satt nere i vardagsrummet och sydde upp våra gardiner och efter det så har jag fått så ont i min svanskota. Eller ont har jag haft från och till sen december, men när jag har suttit på ett hårt golv en längre tid så gör det så fruktansvärt ont sen så jag kan knappt göra nåt.

Nån som vet?

Men jag ska nog åka ner till gymmet och gå på deras gruppträning som ikväll är afropowerdance.  Låter spännande!

Bye bye

Nu ska jag strax åka till jobbet och göra smörrebröd som vi ska ha ikväll.  Gick upp tidigt idag för att åka till vårdcentralen och göra en undersökning. Svaret kommer om ca 6 veckor så vi får hoppas att det inte är positivt. Käkade lite frukost och sedan så la jag mej i sängen igen och sov tv timmar till och det behövde jag märkte jag när jag vaknade igen. Super skönt!

Hörs i natt

Go natt

Hann med en tidigare färja idag..härligt. Va hemma så fruktansvärt mycket tidigare än vad jag brukar. Men kom jag i säng i tid för det?

Nix, och jag ska upp sju imorron för jag ska ner till vårdcentralen och göra en provtagning som man måste göra nu när man har blivit gammal ;)

Billy


Off

Nu sticker jag och sötnosen strax till dagens träning i Kvidinge. Och dagens träning eller dagens heldag ska bli riktig rolig för att jag ska äntligen få se min kära far dansa bugg. Så det ska bli super skoj =) Och alla andra nybörjare för den delen. Jag tror att jag och sötnosen hoppar in som assistenter ikväll på nybörjarna då det är så många där. Och kanske på dom andra med. Vi får se vad som händer.

Igår på blev en rikig super skoj kväll. Åkte ner till Kågeröd för att se schlagern och jag tyckte dom flest bidragen var helt okej. Och det var bra låtar som gick vidare. Men hårdrockarna tyckte jag såg lite för snälla ut.

Det blev pizza till det och sedan så blev det singstar lite och sötnosen somnade i soffan. Jag vet inte hur han kunde göra det, för att vi sjöng inte vackert =) Men han vaknade efter en stund och då satt vi å snackade och helt plötsligt så blev klockan tre och det var dags att bege sig hemåt.

Tack för igår!



Vid tio ringer svärmor och säger att grannen har en kalvning på G och när vi äntligen kommer ur sängen och kommer dit så är kalvningen över. Typiskt va ;)

Gomorron!

Vaknade till strålande solsken, snötäckt mark och en så där fyra, fem minusgrader. Bättre kan det inte bli? Jag köpte ju skor i veckan och dom passar alldeles perfekt nu när det är så kallt ute. Träffade J i malmö igår och vi tog en runda på stan och jag frös inte en enda gång om mina fötter. Rekord! =)

Idag vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Men jag har några hållpunkter och det är
12.30 middag hos svärmor och svärfar
19.00 Träff med komisarna i Kågeröd med mat och singstar och melodifestivalen

Men däremellan vet jag inte vad som händer. Men det får väl bli lite städning och sånt. Och kanske en promenad med hunden.

Japp, så får det bli

Farmor



Jag och min kära älskade Farmor som lagar så goda köttbullar.

Tjenixen




Idag så har jag faktiskt varit iväg och tränat, jag blev lika chockad som ni =) Och sen har jag gått igenom (nästan) alla skåp i köket och rensat och ställt iordning en massa saker som vi hade där. Så nu ser det snyggt och prydligt ut. Sötnosen har inte kommit hem än, men jag hoppas att han gör det snart =)





Snön kom i lördes och ligger fortfarande kvar, vilket är ett under och jag vet inte hur många gånger jag har spinnat med hjulen uppför backen och idag när jag skulle köra ner till gymmet, sladdade jag till och med. Men strax innan solen gick ner tittade den fram och då fick jag ta en bild =)


Är han inte fin, våran svarten =) Han har en bror som ser likadan ut men som har en tunt vitt streck mellan ögonen. Söt är han iaf =)




Så här fin solnedgång fick vi ikväll och våran näst äldsta katt, Snuddas, agerar modell =)


Igår så snackade jag lite med mamsen på telefon och sa att jag skulle köpa ett par vinterskor när bilen hade varit på service. Men vi körde inom Sko Don i Laholm och då hittade jag ett par vinterkängor för halva priset. Så det kunde inte bli bättre (=


Kändisspotting

Var ju som sagt barnvakt idag innan jag skulle till jobbet, men det blev ändrade planer på vem jag skulle passa. Trodde jag skulle passa den stora, men det blev den lilla istället och en härlig promenad. Och på denna promenad så dyker Magnus Uggla upp från  ingenstans. Så nu har jag träffat han med =)

J tyckte att jag skulle ha tagit upp L från vagnen och gett till Uggla och frågat om jag fick ta en bild på dom två. Tror ni han hade sagt ja?

En kväll kvar! Super =)

Sov gott



Om några timmar ska jag passa den här lilla krabaten en liten stund medan föräldrna är på begravning. Och det ser jag framemot, inte begravningen uatn att passa han såklart ;)

Idag var det som en dröm att köra, nästan inga bilar på vägen och månen lyste upp jätte mycket. Nu ska jag hoppa i sängen så att man är pigg imorron!


Usch

Usch.....det var inte roligt att köra hem från Fredensborg idag. Snöblandatregn kom det hela vägen i Danmark och sedan i Sverige så blev det snö istället. Jag vet inte vilket som är bäst? Danskarna behöver ju inte åka långt om dom ska vinterferie iaf =)

Nu ska jag lägga mej i sängen och mysa med en sovandes sötnos.

Schlager del 1

Då var det dags för schlager igen. Och jag kan tyvärr inte se det då jag jobbar ikväll. Men jag funderar på om jag ska spela in det och sedan sen i efterhand. Vi får se.  Vad har ni för åsikter om schlager?

Jag tycker att det börjar bli bättre nu när dom har en massa delfinaler, men jag tycker däremot att man ska sjunga på sitt modersmål i uttagningen och sedan på engelska i stora finalen.  Och jag tycker att schlager är riktig bra musik. Den får alltid mej på bra humör och framför allt på bra danshumör.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det ner till svärföräldrarna för lite middag.

ha en super lördag!

Ojojoj

Då var det fredag igen och min jobbhelg som börjar nu. Tiden försvinner så oerhört snabbt tycker jag nuförtiden. Undra hur det kommer gå sen när man är stor?  =)

Helgen som kommer nu så börjar Blåa med sin kursverksamhet igen och det ska bli så roligt, visserligen kommer jag att missa nästan alla gångerna. Men när jag väl är där, då kommer det vara full rulle hela dagen gissar jag på. Extra roligt kommer det att vara nu när min pappa och min styvmamma ska börja (efter en julklapp av syrran, mej och sötnosen) Så det ska bli roligt och se hur det går för dom =)

Idag så är jag så fruktansvärt imponerad av mej själv. Gick upp när klockan ringde och startade med att plocka undan och dammsuga och sedan så har det gått av bara farten =)

Lite bilder


Så här spöklikt har jag haft det idag


Så här fint har vi det i vårat kök =)


Spöklikt



Dagen har iaf spenderats med E och lilla L och en kortis med A som börjar bli så stor nu. Det har varit en toppen dag och jag är glad att jag fick spendera den med er. (Även om L mest sov eller grät, men så är det och vara bäbis =) Bättre lycka nästa gång.

Nu ska jag gå och lägga mej, ska iväg till Danmark imorron och imorron startar även mitt fem dagars arbete.

Bilder från helgen





















Bilder från idag



Full action med att göra cupcakes till imorron =)



Vem kan gömma sig här?

RSS 2.0