Hos svärmor

Sitter nere hos svärmor och har precis ätit spättafile med ris, så nu är man mätt och belåten =) Håller på och kopierar lite papper som jag ska ha med mig imorron och som jag ska skicka iväg till en utbildning som jag hoppas jag får gå. Men jag msåte sticka ansökan först till Båstad Kommun för att få den godkänd och det är inte det lättaste att få det. Men det är bara och söka tills man får det. Men då är man kanske inteintresserad av den längre, vem vet?

Nu ska jag strax köra till jobbet och sedan så är man fri i två dagar innan man ska jobba helgen. Men den går snabbt och sedan så är man ledig i fem underbara dagar.

Påsken är ju här om en vecka lite drygt. När ska man börja påskpynta tycker du?

Helgen















Dop

Då var man nere på gården igen och här är det full rulle med att göra sig iordning. Vi ska strax åka till Östra Karup och till kyrkan för att möta upp resten av familjen och sedan så åker vi till Hasslöv för lite fika. När dopet är avklarat så fortsätter vi med köket. Sötnosen hann ju med riktigt mycket igår. Nu så har vi en fungerande ugn och diskmaskin. Härligt =)

Så att det ser mer och mer ut som ett kök nu, härligt.

Nu måste jag fortsätta med att göra mej iordning.

Hos syster yster

Då var vi hemkomna från Malmö och bion. Och den var super bra.....har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde. Rekommenderas! Och syster yster har fått jätte fint i lägenheten. Man känner ju nästan inte igen sig,

Det händer inte så mycket mer ikväll för oss. Vi ska snart lägga oss för att vi ska båda upp tidigt imorron. Jag ska ta mej till Gunnesbo så jag är där ca halv tio och syster ska träffa en kompis. Vi ska sedan vidare på dop, där sötnosens minsta kusinbarn ska döpas.

På söndag så blir det Blåa heldagen och förhoppningsvis så ska vi inom Härliga hem i Hyllinge så jag kan köpa min fina soffa som jag har hittat där.

Medans jag har varit hos familjen så har sötnosen fortsatt arbetet med köket och är nu klar med elen, så det är skönt att även det är avklarat.

Nu ska jag bädda soffan och nanna gott

Åkarp

Nu använder jag min kära brors dator, när han vill lyssna på musik. Lite får man ju hålla på när man inte träffar honom så ofta. Var inom min mormor och morfar och träffade dom en liten stund. Fick även liten blommor som jag ska ha med mej upp i morron som jag sedan ska plantera. Härligt med en massa vårblommor.

Ska snart iväg till malmö och hämta biljetterna till bion och möta uppp syster. Det ska bli lika roligt att träffa henne som resten av familjen. Och så ska det bli roligt att få snacka och sova i hennes lägenhet. Ska bli roligt och se hur fint det har blivit där. Sist jag var där så hade hon inte bott där så länge.

Nu ska jag joina mamsen och L i soffan och titta på AFV!

Ha en superhärlig fredagkväll!

Bio!

Så nu är biljetterna bokade. Bio imorron med syster yster. Nice. Men åker ner till malmö redan under dagen. Så är det nån som vill ta en fika imorron?

Gomorron!

Idag är jag uppe med tuppen och ska försöka slipa och måla fönster nummer två i köket. Förutom fönstret så har vi kommit en bit på väg. Golvet är lagt, kaklet är uppe och alla skåp är ihop skruvade och ska fyllas med lådor. Och högen på förpackninar ute i logen börjar minska dramtiskt. Köket ser nästan ut som en kök nu, även om grejorna står huller om buller, så kan man snart se att det kommer bli ett fint kök. Skönt =)

Igår skulle vi ha åkt till Ringhals på studiebesök, men det blev tyvärr inställt då det var för få anmälda. Så vi fick vara hemma och jobba med köket. Men det var kanske lika bra det =)

En kärlekssång från mej

Kommer ni ihåg denna från melodifestivalen i år?


Sötnosen

har hunnit med mycket idag. Taket är stort sett målat och så har han börjat och lägga golvet. Och det kommer bli så snyggt när det väl är klart. Golvet är så sjukt snyggt. Och om en dag så har vi köket hemma. Så måste jag lägga mej i sängen så jag orkar upp imorron och kan hjälpa min underbara snygging =)

Lördag

Renoveringen av köket fortgår. Sötnosen gör ett riktigt bra jobb med det hela. Just nu så håller taket på att få sig en omgång. Och jag ska sticka till jobbet. Önskar att jag kunde få vara här hemma och hjälpa sötnosen istället för att sticka iväg. men samtifigt så är det rätt skönt. För att när man kommer hem så ser man alla framsteg som har gjorts.

Ha nu en super härlig lördag med Robinson 2009!

Puss å kram

Lina

Sängen, here I come

Nu ska det bli skönt att hoppa i sängen. Det blev sundspärlan efter jobb idag. Tyvärr så blev det inte så dans då sötnosen hade dansat vad han kunde innan jag kom. Och sedan så träffade jag en kompis som jag inte har snackat ordentligt med på länge. Så det var roligt att stå och sncka med henne.

Som sagt sängen nu, för annars så orkar jag inte med morgondagen.

Härliga fredag

Idag så är det ju fredag som sagt. Härligt, men för mej innebär det att jag ska jobba. Så det bär snart iväg. Men först så ska jag måla fönsterkarmen en gång till. Och eftersom vi har slängt ut spisen så blir det mat nere på resturang tuvelyckan ;). Ikväll efter jobbet tror jag det blir sundspärlan en liten stund bara för att få dansa lite denna helgen trots att man jobbar. Jag kommer att vara riktigt trött imorron. Har vaknat dom senaste dagarna av mej själv, viket innebär att jag har kommit upp ovanligt tidigt. Tror nog att det har och göra med det fina vädret som vi har haft dom senaste dagarna.

Ha en super bra helg!

Bilder från köket


Just nu så ser det ut så här i hela köket, kaos över allt.


Vita luckor, grått kakel och trä bänkskiva ska vi ha. Men vilken färg på dörrarna och på väggarna?

Blomma



Hittade den tjusiga blomma på Blomsterlandet när jag var och handlade penseer i mängder =)

Uppdatering i renoveringen

Idag så fortsatte renoveringen med köket, vi har målat elementet och alla lister. Två gånger dessutom, så nu är det jobbet klart. Härligt! Vi kom på att vi har fem (!) dörrar i kök, vilket vi tycker är väldigt många. När jag trodde att vi hade gjort tillräckligt för idag så fortsatte sötnosen med att riva ner fläktskåpet och väggskåpet över diskmaskinen. Nu har vi bara vasken kvar, annars är allt ute.

Imorron ska jag fortsätta med att slipa ner spackel så det blir jämnt och sedan så ska jag måla på det. I helgen så ska sötnosen och hans pappa lägga vårt fina golv förhoppningsvis och sedan så kommer IKEA med grejorna på måndag mellan 9-15.

Såg förresten Kvällsöppet med Ekdahl som handlade bla om man kan vara lycklig som singel. Och det tror jag att man kan vara.

Våren är på väg!






Vilken härlig dag det är idag. Solen skiner och himlen är blå. Och framför allt så har vår blommorna börjat och titta fram och till och med börjat och blomma.

Härliga måndag

Då var det måndag igen och dags för ännu en arbetsvecka. Helgerna bara flyger förbi tycker jag. Ska strax börja med maten och sedan så sticker jag till Danmark  och jobb. Medans sötnosen fortsätter med köket. Om en vecka så får vi sakerna till köket, så innan dess ska vi ha hunnit dra avlopp och sånt och lagt golvet. Men det tror jag vi gör.

Sessan, vår äldsta katt har skadat sin ena tass och får därför vara inne själv utan dom andra katterna. Men eftersom det är mars och sessan löper nu så tycker hon att det inte är så himla roligt.

Tingeling!

Titta och njut =)


Jag och sötnosen efter sex timmar i bilen och fem timmar i skövde


MIna fina jobbskor som jag hittade för 70 kr.


Vid en kraftstation där vi tog en liten paus


Vår kök som håller på och förändras. Kan ni se vad som har varit där innan?


MIna nya dans skor som jag köpte i skövde, jätte härliga är dom


Nu är det fortsättningen på Beck som gäller.

Melodifestivalen

Vad tycker ni om stratfältet än så länge? Jag tycker det är helt okej, men jag har fortfarande inte bestämt mej för vem jag vill skicka till Moskva.

Nu ska vi sticka till ekebo, om jag kan väcka sötnosen som somande i soffan.

Lördag

Har precis kommit hem från tävlingen i skövde. Vi kom på en delad 17:e plats av 24 tävlande så det var helt okej. Hade ju bra sällskap under dit och hem resan så det var det värt. Köpte även ett par nya dansskor som jag tänkte inviga ikväll när vi ska till ekebo och dansa till Arvingarna. Verkar som om det kommer bli en hel del folk som man känner så det ska bli roligt. Och sedan så är man ju taggad efter ha varit på tävling så det ska bli roligt att få dansa av sig lite.

Nu ska jag hoppa in i duschen och snart blir det melodifestivalen.

Vem tycker du ska vinna?

Fredagen den 13

Som ni alla har kanske märkt så är det den stora otursdagen idag. Men jag hade min stora otursdag igår. Innan jag skulle åka till en intervju så ville bilen inte starta, så som tur var så var mina svärföräldrar hemma och kunde hjälpa mej och sedan så fortsatte det så dagen ut.

Men lite positivt blev det på slutet iaf. Var och tränade i Åstorp och på träningen så hade vi tränarled träning vilket var jätte bra. För att vi fick höra lite hur vi ska göra vår dans intressantare för dom som tittar och vi hoppas vi lyckas imorron. För att då är det tävling i skövde. Så det är snart läggdags för oss, eftersom klsex ska vi sitta i bilen påväg mot just skövde. Mellan tre och fyra timmar är väl precis vad man vill göra en lördagsmorgon? Eller inte =)

Vår?


Den  här grabben och hans föräldrar träffade vi igår och hade pizzakväll och
så här glad blir man när jag tar fram kameran.


Kan ni se vilken som är från 1954 och vilken som är från 2007? =)



Far och son djupt koncentrerad på datorn


Jag som trodde att det skulle bli vår nu, men den får vänta några dagar till (tyvärr)

Go morron!

Det var längesedan man var uppe så här tidigt, men telefonen ringde och då var man ju tvungen till att ta sig upp. Nu ska jag strax sticka ner till gården för att kopierar lite papper som jag ska ha med mig när jag ska till munkaljungbygården. Får se om jag hittar dit.

Skriver mer sen när jag kommer hem + en massa bilder.

Ha det super allesamman!

Go kväll! eller gonatt?

Så nu är jag äntligen ledig efter fem kvällar på jobbet. Och det har varit fullt upp stort sett under alla kvällarna. Så det ska bli riktigt skönt att  få bara ta det lugnt.

Nu ska jag krypa ner bredvid sötnosen och sova riktigt länge imorron!

Min fina bil

ville  inte starta idag när jag skulle till biblioteket så det fick bli sötnosen bil istället. Och den ska jag även ha med mig ner till Danmark idag och till jobbet. Vi (sötnosen) tror att batteriet har blivit urladdat eller nåt. Så att nu är batteriladdaren på och s får vi hoppas att den göra underverk med min kära kompis =)

Tog kort idag på hur köket ser ut nu. Lite före och efter bilder på köket är det tänt att bli. Och jag var tvungen till att skynda mej för att sötnosen planerar att riva upp golvet i helgen för att ta en titt hur det ser ut under. =)

Helgen och lite till

I helgen så hade vi fullt upp och lite till. Fredes så åkte vi till expert i Ä-holm och köpte side-by-side kyl och frys. Tävling hela lördagen och sedan fest på kvällen. Åkte hemifrån vid åtta på morgonen och kom hem ca två på natten. Söndagen upp tisigt för att åka till IKEA och planera och beställa kök och sedan därefter så blev det blåa till nio på kvällen. Så att när man kom hem på söndagskvällen så var man så fruktansvärt trött så man knappt visste vad man själv hette.

Och så har det fortsatt veckan ut. Igår var jag först på jobbmässa och sedan på Årsmöte med blåa, där sötnosen blev årets medlem =) Idag så har jag städat hela huset och sedan så åkte vi och tittade och köpte golv till köket och sedan var vi hos papsen och fikade och fick en dvd med massa film från tävlingen i lördes. Och nu är det snart redan fredag och jag ska jobba, så då blir det inte så mycket som hinns med förutom att sova, äta och köra bil.

Men innan jobbet imorron funderar jag på att köra till biblioteket och låna en ljudbok. Funderar på att ha det som omväxling när man kör, för att det är ganska så tråkigt och lyssna på rixfm hela tiden. Men vet efter tag vilka låtar dom kommer att spela.


Bloggtorka

Ursäkta att jag inte har skrivit på länge. Men har haft fullt upp med allt. Imorron kommer äntligen nåt inlägg.

Go natt

RSS 2.0