Fredag!

Gomorron alla morgonpigga! Hur är det idag? För min del är det sömnigt. Det var längesen jag gick upp sähär tidigt och gud vad man gäspar. Men det ska bli skönt att springa av sej på jobbet.
Så idag blir det:

  • Jobbb mellan 6.45-14.30
  • Städning
  • Fixa naglarna
  • Måla färdigt bordet och skruva ihopa det
  • Handla

Hur er dag ut?

Ha det underbart!

Glöm inte

Alla bilderna är tagna av mej och får ej användas utan mitt tillstånd

Fågelmat och målning av bord

















minnen




Blogg design

Är det nån där ute som är bra på att göra snygga bloggar? Har kommit fram till att jag behöver nog lite hjälp med det.

Tack mamsen




FIck ett litet brev idag på posten som innehöll ett presentkort på IKEA, tack så jätte mycket för det kära mamma och hela familjen.

Konfa 08

Sitter här och tar en paus i städandet med lite bilder och musik från konfa i somras. Vilka underbara människor och vilka minnen man har kvar. På återträffen fick vi reda på att vi hade tagit tillsammans 12000 bilder. Det, tycker jag är rätt många. =) Jag tog kanske en 2000 bilder och en annan tog en 4000 bilder. Så att vi stod för det mesta av fotografierna. Men även konfirmanderna bidrog en hel del.









Åter till städandet

Jag har städat bort en jättehög av papper från en säng som jag använder som bord så länge i mitt arbetsrum. Vad skönt det känns nu när det är borta och här är ordning och reda igen. Jag funderar på att köpa vit färg så jag kan måla mitt datorbord så att det passa bättre in här.  På ovansidan av bordet där jag har datorn funderar jag på att göra sånt här Decoupage med några fina bilder. Det är många ideer i huvudet, men vi får se vilka som kommer fram =)

Denna låten beskriver konfa bäst. Och den är skriven av några av konfirmanderna och melodin är Jason Mryas I'm yours


Konfa -08 låten


Intro


Vi har vatt här på borgen i nästan en månad

Vi har vatt på massa hajker och prästen har frågat om Jesus och hans liv.

För vi ska konfirmeras


Vi har Björnen, Bävern, Hjorten, Räven, vargen åsså Snoken.

Vi hitta detta lägret och fastnade på kroken, och det var jättebra.

För vi vill konfirmeras.


Ref. Vi vill inte åka härifrån.

Vi vill va kvar på Göransborg

Vi vill inte åka hem

Vi vill va kvar på Göransborg, på Konfa -08


Mellanspel


Vi är som en enda stor familj, nu när vi levt så tätt intill

Varför ska man skiljas åt när vi är så bra tillsammans

Vattenkrig och Romare är vardag här för oss

Som gladiator har vi slåtts.

Varför ska man skiljas åt när vi är så jävla bra tillsammans.

Ledare: Armhävningar!!!!!


Mellanspel


Ref. x2


Text: Sofia Pira, Linnnéa Andersson, Vera Nilsson, Anna Ingvarsson, Victoria Jellhede, Julia Nilsson och My Johansson.


 


Barcelona

Här kommer en del av Barcelona i bilder.




















Min dag











Min dag i bilder

Hejdå!

Så då var det dags. DOm sista förberedelserna och sedan så ska vi sitta på ett tåg i två timmar innan vi kommer fram till Kastrup och sedan bär det av till den stora metropolen Barcelona. Ska bli jätte roligt. =) Kommer hem sen på måndag, men då ska jag till mamma och sova där för att syster yster har fått in en klänning som jag kanske ska ha på bröllopet i december. Om jag inte hittar nåt i Barcelona förstås. Och där ska det shoppas! Härligt! Fast inte lika härligt för sötnosen.

Ha en super bra helg, så hörs vi på måndag!

Kramen

Grattis!

Har ju gömt att gratta min kära mamma hr på bloggen. Hon fyller iaf år idag och det gör även min kära morfar. Imorgon så fyller min kära morbror år. Det blev många på en gång.

Mamma fick iaf en liten nallebjörn från nallebudet.se, som även innehöll en liten bit choklad.

(Nästan) Färdig med Listan för idag

  • Sortera och vika tvätt
  • Packa till Barcelona imorgon
  • Göra inbjudningskort
  • Göra iordning pumpan till en lykta
  • Städa
  • Och bjuda svärmor på lunch. (Sötnosen och svärfar är på Elmia mässan. Så då tänkte jag att jag skulle göra min goda soppa och bjuda på svärmodern)

Jag har hunnit en hel del ändå idag. Med tanke på att korten tog sådär en fyra timmar att göra och skriva i. Så här blev
dom:
 



Jag blev riktigt nöjd, för att det var första gången såna. Men det var roligt. Gillar att pyssla och hålla på.




På gång

Jag har kommit igång med dagens att göra....men det är inte klar än men jag har hunnit äta med svärmor och fixat pumpalyktan. Och städad halva huset....

Tänkte sätta mej ner nu och göra korten till Partyt.




Så här blev pumpalyktan


En nyfärsk lykta


Skissen

Idag ska jag.....

  • Sortera och vika tvätt
  • Packa till Barcelona imorgon
  • Göra inbjudningskort
  • Göra iordning pumpan till en lykta
  • Städa
  • Och bjuda svärmor på lunch. (Sötnosen och svrfar är på Elmia mässan. Så då tänkte jag att jag skulle göra min goda soppa och bjuda på svärmodern)

Önska mej lycka till!

Go morron, go morron. Hör fåglar sjunga glatt go morron i kör



Vilken morgron att vakna till?

Tvingade mej att gå upp vid åtta. Har blivit så fruktansvärt trött nu på senare tid. Det är så himla irriterande. Jag har börjat med att sova bort dagarna vilket jag itne har gjort på ca tre år. Konstigt.
Orsaken då till att jag redan är uppe är för att jag ska städa huset lite innan vi sticker imorron och jag har tusen andra saker som jag också ska hinna göra idag. Nu är det dags att sätta igång.

Hörs sen!

Kramen

Jag ska jobba!

Jippie! Men det är bara i tre timmar. Det är bättre än inget alls...Ska bli kul att få komma ner och hälsa på alla härliga pensionärer =)


Hejsan Hoppsan!

En  ny dag och Barcelona resan närmar sej med storm steg...bara en dag kvar...Härligt =) Idag händer det väl inte så mycket. Håller på och fixar bilderna till Blåas hemsida som jag tog igår på C och P. Riktigt bra bilder blev det och många. Det har blivit många bra bilder på alla paren jag har fotat och många spännande turer som kommer bli jätte bra på hemsidan.

Nu har det börjat regna igen, inte kul alls. Men då är det skönt att vara inne =). Först så blir det lite middag och sedan så åker jag till Bibblan och kanske en sväng till Ängelholm för att fixa några saker till Sötnosens inbjudningskort.

Ha en underbar dag!

Kramen


Natti natti

Gonatt! Nu ska jag gå och lägga mej efter en arbetsam dag =) Är riktigt trött nu, men det kanske har med att vi har buggat i tre timmar? tror inte det. Utan att det var för att jag gick upp så tidigt. Så det ska bli skönt att gå och lägga sej nu.

Imorron blir det till att fixa några bilder till Blåas hemsida och så ska jag fixa inbjudningskort till Sötnosens fest för att fira att han har fyllt år. Ska bli skoj, hoppas att det är några som kommer med ;) Och så ska man förstås börja packa lite. Växlad pengar idag iaf så man har lite att handla juklappar för. =)

Sov gott och dröm sött! =)


Sötnosen innan sömnen kommer

Vilka färger

Jag tittade ut och wow vilken himmel jag såg. Var ju bara tvungen att springa ut med kameran och försöka få så många bilder som möjligt. Det var inte lätt, det blåser duktigt och lite regn. Men vad gör man inte för att få en bra bild?



Jippie! =D

Äntligen! Va härligt, vad glad jag blev idag för en gångs skull när man är och handlar. =) Det finns ett par byxor som jag tycker är jätte snygga och som jag har sett tt flera av mina bekanta har haft på sig och såna vill jag ha. MEN jag har varit lite för tjock för dom.  Men nu så har jag tydligen gått ner så mycket att jag får plats i dom!!! Va glad jag blev, när jag upptäckte det.  Nu när dom äntligen passar så finns det inte min storlek i den färgen jag vill ha!! Vad irriterad man bli då! Men det gör inte så mycket, för att nu vet jag att det går på rätt håll. Och när vi har kommit hem från Barcelona så ska jag ta och leta upp dom.
Eller om M eller S hade vatt så snälla att dom hade tittat i Only affären på Obs och kanska kunde köpt dom till mej?? =D

Var ju bara tvungen att berätta för S och såklart sötnosen.

Var ju i Helsingborg på jobbmässa och det gick helt okej. Har visat intresse för att sitta barnvakt nån gång då och då, lämnat mitt cv till frösunda assistans för att bli personlig assistent och efter en lång kö så fick jag även pratat med ett plejehem utanför Helsingör om att jobba där. Men om jag börjar jobba där så har jag en reseväg på lite mer än två timmar. Orkar man det?

Ett tag kanske man gör det. Hade varit kul att prova på iaf och jobba i Danmark. Men det är en massa som man måste tydligen göra innan man kan få börja jobba där. Men så länge man får ett jobb så kvittar det?

Ikväll ska vi till Åstorp för lite buggträning och efter det åker vi till Ekebo och fortsätter med träning där och lite prat med kompisar. Trevligt.

Ska även fotoa C och P om P mår lite bättre än i söndes. Det börjar bli lite kort nu som jag har tagit på tävlingsparnen. Roligt att få se ens bilder på klubbens hemsida med.                
Kom iväg igår med och träna så nu har ma lite träningsvärk i bröstet ute vid armarna. Men det är gött det med.   

Ha en underbar dag ni med, det ska jag ha! =)



Go morron!

Go morron på er alla!

Vaknade för drygt en timme sen och kunde inte somna om. Så nu ligger jag och läser istället.. Mysigt =) Upptäckte också att sötnosen måste hasomnat i soffan för att han låg inte i sängen. Stackare! Han kommer ha ont i kroppen idag.

Kom på när jag låg i sängen att jag kan ju  skriva ett tidigt inlägg här ju. =)

Idag ska jag till Helsingborg för att gå på en liten jobbmässa, förhoppningsvis så ger det nåt. Håll tummarna för mej! Efter det hade jag tänkt att gå och växla lite pengar. Åker ju på fredag igen, denna gången blir det till Barcelona med sötnosen jobb. Har aldrig varit i Barcelona så det ser vi framemot.

Nu ska jag lägga mej i sängen och fortsätta och läsa en liten stund till.

Ha en underbar  dag, så hörs vi lite senare!

Kramen

Dagens Lista


Fem saker som har varit bra under den gågna veckan:

  • Shoppingen med syster yster
  • Fredagkvällen på Sundspärlan med kompisarna
  • Nässjötävlingen med en underbar stämning (bilfärden dit och hem va härliga)
  • Lördagkvällen på Ekebo tillsammans med de bästa kompisarna
  • Söndagens heldag i Kviddinge
Vad jag ser framemot i veckan:

Barcelona resan tillsammans med Älsklingen helt klart.



Jobb, jobb och åter jobb

Idag har jag varit jätte duktig....iaf en liten stund...har sökt en massa jobb. Men tror inte att jag får nån av dom. Men det hade ju vatt skoj. Håll tummarna för mej!

ajaja

ajaja....vad ont jag har i mina ben. Jag tror nog att min kära syster yster märkte det idag när vi var och handlade på väla. Stack iväg igår till Häslostudion för lite styrketräning, och det känns duktigt idag. Jobbigt, men härligt att märka att musklerna behöver det, att man gjorde nåt bra, istället för att sitta framför tvn eller datorn som vanligt.

Vad jag inhandlade under dagen kommer imorron, för att nu är jag så trött att jag ska lägga mej och läsa en stund.

Hann ju med scouterna oxå en liten stund idag. Vi fick en ny minior som nästan precis har flyttat hit till sverige från österrike, skoj =)

Natti natti

TÄVLING




Jag är med i en annan tävling hos tusenideer.blogspot.com, där man kan vinna detta fin fina kuddfodralet. Va med du oxå!

TÄVLING



Jag är med i en tävling hos mittlivpalandet.blogspot.com. Va med ni också!

Regnet det bara öser ner

Idag är det ingen rolig dag. Det bara regnar hela tiden... =( Men jag har visserligen fått lite saker gjorde idag för en gångs skull. Åkte till arbetsförmedlingen och skrev in mej där, så att nu är jag officielt arbetslös, jag har sickar in papper till a-kassan. Hämtat min ostförvaring hos K. Busat lite med A, gjort 50 köttbullar och nio biffar. Och nu sitter jag här. Första gången idag =) Är jag itne duktigt?

Igår var vädret så mycket bättre. Solen sken och det blåste inte så mycket. Så efter jag hade varit i Båstad och lämnat några böcker på biblioteket så gjode jag lite höst fint på trappan och entren.

                                                                 
                                                                                                 Före och efter

Upptäckte att jag har väldigt många krukor. Trodde inte att jag hade så många, men men. Det är ju bara bra sedan til våren och sommaren. Då har jag mycket att plantera i. Och det är så som vi vill ha det. Visste först inte riktigt var jag skulle göra av krukorna, men det fick bli gamla hönsahuset som dom får vara i under vinter.



                                                                              Olika höst foton från mobilen


Man blev ju inspirerad att ta lite foton som visar den vackra hösten som nu är kommen. Och snart så åker jag och Älsklingen till Barcelona tillsammans med älsklingens jobb. Och vi åker inte förrän på fredagen och som på tosdagen som jag har trott innan. Så nu kan vi fira, om ni vill?
Helgen blir en riktigt bugghelg. Först är det wahlströms på sundspärlan. Vi är ett jättestort gäng som ska dit och dansa. Hoppas nu att C, K och C kan. För att det hade varit roligt och om hade kunnat. Sedan på lördag är det dags för tävling nummer två i Nässjö. Så har ni vägarna förbi är det bara att komma inom. =D Och på söndag är det bugg som vanligt i Kviddinge. Fullt upp med andra ord. Nice.

För att återgå till onsdagen innan helgen så står det bodytoning på schemat. Ska bli härligt att styrketräna lite.

See you l8ter

Jobb!

Ännu en dag hemma och jag hatar det....jag vill ut och jobba! Nån som behöver arbetskraft? Nu ska jag åka iväg och handla lite och sedan är det en dag ute för mej och göra fint inför hösten.

tjena

Idag har jag bara tagit det lugnt. Så himla skönt efter en fullspäckad helg. Mår faktiskt inte så dåligt som jag hade trott. Vakande vid halv elva av att telefonen ringde och då var det en person som hjälper mej att sälja mina smycken som beställde fler armband för att dom var nästan slut. Låg och läste lite och sedan har jag tittat på dans- VM och avgjordes i helgen i Varberg. Sjukt duktiga är dom. men jag saknar ett par där. =)

Nu ska Mats först sticka iväg till Kviddinge på styrelsemöte och jag ska snart oxå sticka iväg på styrelsemöte, men jag ska bara till Grevie och med scouterna. Så att då kommer man ju ut lite iaf idag. =)




Brygga i Hemmeslöv och i Torekovs hamn


KONFA 08 GÖRANSBORG!! =D

Nu sticker jag till Höör och Göransborg. Äntligen! =) Ska ju få träffa alla underbara konfirmander, men även mina goa ledarekollegor. Som man tyvärr inte har träffat så ofta som man hade velat. Men nu är det iaf dags, härligt ärligt. Vi ledare ska träffas lite innan för lite pizza och snack.  och sedan så kommer det bli fullt upp. Förstår inte riktigt hur jag kommer att orka helgen med min förkyldningen, kommer antagligen ligga däckad på måndag. Men vad gör man inte?? =)

Så detta är mitt sista inlägg innan söndag. Ses då efter buggen i Kviddinge! =)

 
Vårt konfarum till vänster, jag och Lisa i mitten  och Hanna och Lisa kämpar med att skiva skinka till höger


Hejdå!
Ses på söndag

go morron! =)




Idag ska jag

  • Städa
  • Tvätta
  • Packa till Konfa + träningsväska
  • Ladda kameran
  • Köra till Höör och Göransborg

Men nu så blir det frukost/lunch eller nåt =)

Nu har min förkyldning gått över till lite täppt näsa men en fruktansvärd hosta. Tyck synd om mej!!

See you l8ter!

Farligt farligt

Det är farligt att börja läsa olika bloggar, men fastnar liksom. Har ni märkt det med? Och man hittar en massa bra sidor och massa saker som man vill ha, men kanske inte alltid behöver. Detta är just en sådan sak. Denna lilla sak är en sil och man lägger den i diskhon så slipper matresterna hamna i röret och voila kan man slänga den enkelt. Bra va? =D Och söt va den med



.


Nu är det verkligen go natt för mej. Ska bata försöka locka upp sötnosen först. Natti natti

"Ma fée et ma fleur comme j'aime et adore"

Hejsan hoppsan igen!

Hur är läget med er ikväll?

Tänka att veckan snart är slut, det trodde man aldrig. Eller iaf inte jag. Veckan började med en superduper förkylding som jag så snällt fick överta av min kära sambo. Han va lycklig av att bli av med den, men jag blev inte så lycklig att få den. Men veckan har ändå gått hyfsat. I tisdes när det var tränared träning i Åstorp åkte vi dit och tränade i långsamt tempo så att det gick riktigt bra. Och det är tyvärr den enda träning jag har fått i veckan. Har inte riktigt orkat om man säger så. Men andra bullar blir det nästa vecka. Då ska den var borta. =)

Städningen gick lite sisådär som den brukar när jag städar, kom inte riktigt igång. Men jag vek iaf all tvätt som var nere i källaren och det som var upphängt. Höll till och med att dammsuga i torkrummet, när proppen inte orkade med att dammsugaren var igång i källaren så att det får jag fortsätta med en annan dag.
Istället så blev det lite ändringar i min garderob. Vilket blev riktigt bra, blev jätte nöjd. Så nu får jag plats med skorna, har en snygg plats att ha korgar på plus att jag har en liten sittplats. Bra va? =
D

Är så nöjd.

Efter städningen åkte jag iväg till scouterna för att träffa min ledarekollega B och våra små miniorer. Idag så stog knopar, lag och löfte på agendan. Det var lite svårt att göra dom intresserade av lag och löfte och hur förklarar man det på ett bra sätt? Vi klarade det hela med glans, så är det en vecka till nästa gång. Jag längtar till lite senare i höst du vi ska göra julpyssel och som vi sedan ska sälja när vi har julmarknad i dec.

Jag glömde min mobil hemma och när jag kommer hem har jag sex missade samtal. Ojoj, tänkte jag. Men det var bara älsklingen som försökte få tag i mej och säga att vi var bjudna ner till hans föräldrar på gården och på wienerbröd. Dom hade äntligen varit i danmark. I julklapp fick dom ett danmark runt-biljett och det har alltid kommit saker ivägen för dom så att de har inte haft tid att ka förrän nu. Men det va skönt att de kom iväg.


För min del blev lite Heroes,  och jag blir mer och mer förvirrad efter varje avsnitt. Men det är kanske det som är meningen? Vad vet jag.  =)

Vad tror ni rubriken betyder? Klura på det tills vi hörs nästa gång. =)

Bye bye                           



                                    

Lista

  • Städa ( har plockat undan och fixat lite i min garderob. Ska damma och dammsuga imorron)
  • Tvätta (Proppen gick, men jag hann sätta igång den med en omgång iaf)
  • Skicka papper (Glömde)
  • Scouta (Det enda som nog gick bäst. Eller iaf hyfsat =)

Städa städa städa

Jag borde ju städa, men varför är det så svårt att sätta igång? Det är ju så skönt efteråt och det blir så snyggt, men orka. Här ser för hemskt ut, man e ju lite kass, så man kanske kan skylla på det? Får sätta igång lite musik så bir det nog mycket bättre.

Adios

Go morron

Idag ska jag:

  • Städa
  • Tvätta
  • Börja packa
  • Skicka in papper
  • Scouta
Låter väl som en bra dag? :D

Men först lite frukost.

Bonde söker fru

Idag så startade ett av mina absoluta favorit program, nämligen bonde söker fru. Jag vet inte om det är för att jag själv har hittat min bonde eller vad det är. Men roligt är det och titta på bönderna, men jag blir bara så generad  åt dom och tycker det är pinsamt.  Men tiden gick så fort här så jag vara nära på att missa det, nu missade jag som tur va bara dom första fyra minutrarna. =)

Efter bonde söker fru så var det dags för Grey's anatomy, viket jag vet att många fler än jag följer. Även det är en super bra program. En annan dokumentär (vet inte om man kan kalla det för det, men) är Plötsligt i vinslöv på kunskapskanalen. Det är en film som man har hört mycket om, men jag har aldrig sett den. Och jag kommer nog heller aldrig att göra det. Eller vad säger ni som har sett den?

Älsklingen har gjort klart Blåas hemsida och nu ligger det även ute på internet. Har ni en tid över så får ni gärna gå in på den http://www.blaaskor.nu/. Känner ni för att börja, så är det bara att höra av sig. Vi behöver allt folk vi kan få och det är jätte roligt.

Jag ska snart iväg till Falköping för att få ledareutbildning bas, för att sedan kunna vara ledare för barnbuggen. Och det ska bli jätte roligt. Älsklingen ska oxå med, men han ska gå en utbildning till att vara funktionär. Så att vi blir bara mer och mer fast i Blåa. Men det gör vi så gärna, det är jätte roligt.

Funderar på att lägga mej framför tvn igen och titta på  Världens härligaste män.

Sov gott!!                             





                                                                           
                                             Vattenfall från Azorerna, när vi var på djungelvandring

I'm back

Efter lite bloggande på nogg.se, så blev jag sugen på att designa min egen blogg. Och här är den. Inte som den kommer att bli när den är klar. Men så länge duger den. Orkar nämligen inte hålla på mer för tillfället.

Nu när jag har fixat denna, sitter Älsklingen i andra rummet bredvid och håller på och fixa med Blåaskors nya hemsida. (Blåaskor är vår buggklubb). Hemsidan kommer bli så mycket bättre än den som finns där nu och mycket lättare att hitta på. Och så kommer där finnas en massa kort som jag har tagit. Bra va? :D

Bloggen kommer iaf att innehålla lite allt möjligt, men förhoppningsvis en massa bilder som jag har tagit själv. Och om man vill använda en bild så får man jätte gärna göra det, men man måste fråga först. Bilderna tillhör mej.

Bloggar gör jag för att mina föräldrar och släkten får en chans att läsa vad som händer i mitt liv, då jag inte träffar dom så ofta som jag hade velat och kanske inte är det bästa på att höra av mej.

Mycket nöje.

//Lina                                                                         

RSS 2.0