Sol + grilla + musik + vänner = ÖLAND

Just nu sitter vi tillsammans med några kompisar vid deras campingbord och grillar. Snart är det dags att bege sig upp till logen och kvällens dans till Blender som imorgon släpper sitt nya album och självklart är vi alla bjudna till deras relaseparty här på Öland. Gårdagens dans var nonstop med två band och i fem timmar. Efter några timmar så var ganska så mör och när det var dags att gå i säng så somnade man fort.

Tyvärr så vaknar man så himla tidigt av att det är bastu i husvagnen. Men det är ändå riktigt skönt för att då kommer man igång tidigt på dagen.

Solen har skiner här nu i tre dagar och smhi lovar att det ska fortsätta veckan ut, vilket vi hoppas. Bikinin är på och även solkrämen för annars hade man sett ut som en tomat. Nu får man istället ett oerhört fin bränna istället, vilket man inte tackar nej till.

Nu ska jag vara social med dom andra och snart är det dags att göra sig iordning.

Puss och kram

Go morron!






Visst är det härligt med sommar om morgonen?

Några bilder från midsommar



Är det inte en fin krans jag har gjort?

Snart öland =)

Imorgon åker vi till Öland, så idag tänkte jag att jag skulle städa och göra fint här i huset. (Tycker det är så tråkigt att komma hem till ett stökigt hus) Men så klart blir det en städning med många avbrott och när jag äntligen hade fått ordning på mej och städade för fullt. Ja, vad tror ni häne då? Jo, dammsugaren lägger av.

Så nu får den stå där ifred och så åker jag till Båstad och lånar nya böcker tills imorron och sedan blir det Väla/Familia och efter det Åstorp och lämna grejor till husvagnen.

Hörs

Åkarp.... Here I come

Sticker ner till mamsen och syster nu. Litet spontanbesök är alltid roligt. Men kommer såklart att sakna sötnosen.

Bye bye

Sötnosarna









Blandade bilder









Änglar och Demoner

Nu sticker sötnosen och jag till Halmstad för att se Änglar och demoner tillsammans med Tom Hanks =)
Har ju läst alla böckerna, så nu får vi se vad dom har gjort med filmen.


God morning

Solen skiner och blå himmel. Ni kanske undrar varför jag är uppe så här tidigt?

Jo, det är för att jag ska till Åstorp och lära  några nio att dansa vals och foxtrot idag tillsammans med sötnosen och S, och det ska bli spännande och roligt.
Jag vär där igår med tillsammans med A och C och lärde ut bugg till några andra nior. Sista timmen fick jag till och med dansa kille, vilket jag inte ha gjort innan. Men det gick jätte bra! ( tyckte jag iaf =)

Annars så händer det inte så mycket här idag, ska måla klart pallen till köket, så jag kan nå saker och ting där, jag ska även måla sidorna på vår vedspis som vi också har i köket och sedan så är det bara golvlister och gardinstång och gardeiner och sedan så är köket färdigt.



Kära syster yster






Älskade syster yster när hon var här senast och hälsade på


Sällskap

Var ute på en liten kvällspromenad innan och helt plötsligt fick jag sällskap av dom hör filurerna



RSS 2.0