Äntligen fredag

Så var det äntligen fredag för vissa. Och andra precis som jag ska jobba i helgen. Vilket kommer bli min sista helg på mycket länge. Har fått ett annat jobb så jag slipper jobba helger och kvällar. Vilket är toppen. =)

Sötnosen är ledig i helgen, men han ska ner till Blåas lokal i Kvidinge och fixa med lite saker så att vi kan bli klara med lokalen och börja använda den. Vilket ska bli super härligt och slippa vara i badhushallen i Åstorp.  Vi var där igår och tränade, vilket var mycket givande och roligt. För att jag fick lite tips på vad jag ska tänka på när jag gör en spinn och vad Sötnosen ska tänka på. Så nu har vi lite fundera på.

Och snart så börjar tävlingssäsongen och första tävlingen denna termin är i Motala. Vilket innebär att bussen kommer att gå från örkelljuna kl 0345 på morgonen. Och vi kommer att få köra härifrån senaste 0315, helst ska vi köra redan kl0300, bara för att veta att vi är där i tid.

Nu ska jag göra med iordning och sticka till jobbet.

Off till Ängelholm

Nu ska jag strax sticka till ängelholm och köpa lite grejor som jag ska ha till mitt pyssel som jag måste göra idag. Tyvärr så kan jag inte berätta vad det är. Men mer om det kommer jag att berätta om längre fram. Om jag inte glömmer det vill säga. =) Mitt minne är inte alltid på topp och jag glömmer saker som jag ska göra. Det kanske bli bättre när man blir äldre?

Solen skiner och det är varmt och skönt. Blir nog inte många fler såna dagar så gå ut och njut!

Kan någon ge mig lite motivation?

Vi var iväg igår och dansade i Haverdal för sista gången denna säsongen och då känns det verkligen att hösten är på väg.  Det var jätte roligt som vanligt och det blev jätte mycket dans. Vilket jag inte trodde att det skulle bli,  för att det var Perikles som spelade och dom har en tendens att bli lite mer disco på slutet och att dom brukar dra mycket folk. Men som sagt, det märks att det snart är höst och att alla semestrarna är slut för nu.

Idag är jag ledig och då hade jag tänkt att städa, men nu är klockan kvart över två och jag har fortfarande inte kommit igång. Visserligen städade jag toaletterna igår och plockade undan för att då är inte så mycket man ska göra vid städningen. Men det är ju det där att komma igång, vilket jag kan tycka är jätte svårt. Allt annat är plötsligt mycket mer intressant. Nu har Oprah Winfrey tagit slut och jag ska sätta igång Spotify med Rolandz på högsta volym och bara köra igång.




Kräftskiva hos syster











Ser ni skillnaden?




Sessan ska till veterinären

Vår söta lilla sessan ska till veterinären idag för att bli steriliserad. Ringde innan idag och fick en till ikväll. Så kl 13 ska jag ta bort maten och sedan så ska hon fasta fram till 18 då hon ska opereras. Det ska bli spännande och se hur vi får in henne i transportburen, eftersom hon inte har varit i den sen hon var bäbis.

det ska bli riktigt skönt att få det gjort, med tanke på att hon har löpt tre gånger sen i maj. Och sedan så kan vi ju inte ha fler kattungar här eftersom jag är allergisk mot dom. Så det får räcka med dom tre katter som vi har just nu.






Sessan i egen hög person

Lite smått och gott från en Lördag i början av augusti














RSS 2.0