Imorgon Valborg

Kommer bli en hektisk dag för mej. Handling, bärning av madrasser + grillen, träning, läkarbesök och sedan födelsedagsparty hela natten lång.  Ska ju handla present med till födelsedagsbarnet.

Det ska bli riktigt roligt, vi kommer inte att känna så mycket folk innan, men desto fler efter hoppas jag =)

Idag skulle jag ha gått på AfroPowerDance, men sötnosen letade skor och det tog sin lilla tid. Och sedan så åkte vi inom grannen och satt där och fikade. Trevligt var det iaf.

Nu ska det först bli att ladda tvättmaskinen och sedan så blir det bingen, för att jag är ordentligt trött nu.
 

Helgen


Va uppe hos grannen och tittade på när en ko kalvade






Go morron!



Solen skiner och det sägs att det ska bli upp mot 16-19 grader idag. Härligt! Har hängt ut tvätten på tork på min nya fina torkvinda och då börjar det kännas som sommar =)

Städ paus.

Har länge tänkt att göra en ordentlig städning. Och nu så gar det äntligen blivit av. Men det går trögt och det finns mycket annat som lockar. Men jag ska försöka och låta bli att sitta framför datorn en längre tid. Har ju spotify som går för fullt med den svenska versionen av mamma mia.



Underbar version


Lycklig



Solen skiner och jag har världens bästa pojkvän =)

Punka på bilen





Så klart när jag hade tänkt att hinna göra lite innan jag ska iväg och jobba så får jag punka på bilen. Som tur är att sötnosen inte var så långt borta och kunde komma och hjälpa mej. En rädare i nöden. =)




Billy






Här kommer en bild på Billy, nu ska jag in i duschen och sedan så blir det till att byta däcken och fika

GLAD PÅSK

Tänkte önska er alla en GLAD PÅSK. Våra planer för dagen är att först vara nere på gården och äta middag och sedan så bär det av neråt för att fortsätta fira påsken hos min mormor och morfar. Så det ska bli riktigt roligt.

Jag och sötnosen diskuterade i veckan om vi ville åka till Sommarlust i Kristianstad och dansa till Perikles eller om vi ville Lönsboda idag och dansa till Casanovas. Men det blev sommarlust tillsammans med en hel drös av kompisar, så det var jätte roligt. Dock är man ju lite trött nu. Men det ordnar upp sig får man hoppas. =)






Smygtitt på köket


Snart så

Snart så är sista arbetsdagen för den här gång avklarad och vad skönt det ska bli att få ta det lugn och träffa sötnosen och njuta av vårt nya kök och soffan.

Har precis ätit spättafile tillsammans med svärföräldrarna och nu ska jag strax bege mej till jobb.

Ensam

Kom hem för en stund sedan och hittade huset tomt, undrar var min sötnos kan ha tagit vägen? Tror att han är i väg på ekebo. det är ju Perikles som är där ikväll.  Så vi får hoppas att han snart kommer hem igen.

Andra dagen på jobbet avklarad och då är det bara tre dagar kvar och snart så är helgen slut. Jobbigt tycker många men för är det bara skönt att det är över för då är jag ju snart ledig igen och det firar vi med Påsk =)

Datorn är sönder

Min bärbara dator har varit sönder nu ett tag, men jag har ändå försökt använda lite då och då. Med förhoppningen om att den kanske hade blivit bättre. Men nu orkar jag inte längre med den, så jag använder sötnosen dator när han inte använder den och det är inte många stunder. Så då gäller det att prioritera lite =)
Det är därför som det inte blir så många inlägg har på bloggen.

Men jag kan iaf glädja er att dom sista väggskåpen är uppe på väggarna i köket, nu är det bara bänkskivorna som ska sågas till och passa ihop och vi har ett fungerande kök. Sen är det bara lite små fix med dekorlist och golvlist och såna saker kvar. Och det går snabbt får vi hoppas =)

Det har blivit inköp av en soffa med och det kommer bli så snyggt sen när vi har fått undan våra andra soffor för just nu så ser det övermöblerat ut. Jag är bara glad att vi har fått upp soffan och kan använda den.

Nu ska jag gå ut i det fina vädret och äta frukost.

RSS 2.0